Destiny 2 - King's Fall Raid -opas (2024)

Destiny 2 - King's Fall Raid -opas (1)

  • Otsikko: Destiny 2
  • Release Date: Lokakuu 1, 2019
  • Kehittäjä: Bungie
  • Kustantaja: Bungie

King's Fall Raidin yleiskatsausopas

esittely

Odotimme tätä. Fanit ovat odottaneet tätä. Jopa Bungiessa kaikki odottivat tätä. Alkuperäisen Destinyn parhaan raidin paluu on vihdoin tapahtunut. Sanotaanpa kaikki King's Fallille, eli miksi jokainen Guardian osti alkuperäisen Destinyn jatko-osan julkaisun jälkeen. Kun Savathun ilmestyi Destiny 2:ssa, oli vain ajan kysymys ennen kuin pelaajat saivat tavata hänen veljensä Oryxin. Ja nyt, sen aika on tullut.Täydellisin opas nukkeille(kuten me)!

Suora varoitus Destiny-veteraaneille: Raid on muuttunut, eivätkä kaikki vanhat oppaat ole enää merkityksellisiä. Joissain paikoissa sinua iskee nostalgia, mutta toisissa jäät ansaan uusien mysteerien takia. Valitettavasti vanhanaikainen tapa ohittaa se ei toimi, mutta älä huoli. Et ole turhaan törmännyt tähänKings Fall -opas, ja olemme valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan tämän epämiellyttävän ongelman. Istu mukavasti, soita kaikille läheisillesi ystävillesiKing's Fall -katsausja jotka aikovat käydä läpi tämän toiminnan ja kerätä kaikki tarvittavat varusteet käsitelläkseen Kuninkaan lopullisesti.

Valmistelu

Jokainen Raid in Destiny vaatii syvällisimmän valmistelun, tarkastelun ja opiskelun. Voit tietysti aina luottaa joukkuetovereihisi, mutta sinä voit olla se, johon he luottavat. Muista ostaaRaid-banneritSuraya Hawthorne in the Towerilta saadaksesi ammuksia ja kykyjä, ja kerää häneltä Raid-palkkioita saadaksesi lisää palkintoja. Tietenkin, jotta voit suorittaa raidin onnistuneesti, tarvitset tehokkaita aseita eri vaiheisiin. Tarvitset esimerkiksi eksotiikkaa, kutenkuihtua kovaaesimiesten passiivisista vahingoista,Izanagin taakkalisävahinkolähteeksi,Jumaluusdebuffiksi ja paremmaksi kritiikipaikaksi. Suosittelemme myösLegendaariset lineaarifuusiokiväärit(esimerkiksi – uusi craftableTaipan-4FR) suurista pomovaurioista,Tarkkuuskivääri ja ensisijainen ase, jolla voit nopeasti tappaa punaisen palkin vihollisia.

Jos mietit, mikä alaluokka sopii parhaiten Fireteamillesi, voimme neuvoa sinua seuraavissa asioissa:

  • Warlockille– Well of Radiancella varustettu aurinkoenergia-alaluokka auttaa sinua aiheuttamaan paljon enemmän vahinkoa pomoille ja lisäämään selviytymiskykyäsi tänä aikana.
  • Titanille– Solar-alaluokka eksoottisella Loreley Splendor Helm -kypärällä, joten selviät melkein mistä tahansa tilanteesta.
  • Hunterille– Arc-alaluokka Gathering Stormin ja Star-Eater Scalesin eksoottisilla jaloilla, koska tämä on tällä hetkellä pelin vahvin Super, jos sinulla on maksimimäärä Overcharge Stackeja. Void-alaluokka Deadfallin kanssa toimii myös heikentääkseen pomoja.

Älä unohda, että King's Fallin suositeltu teho on 1550.

Kings Fall Loot -pöytä

1 PORTAALI

  • Doom of Chelchis (tyhjä partiokivääri)
  • Luokan kohde

2 TOTEEMIA

  • Doom of Chelchis (tyhjä partiokivääri)
  • Qullim's Terminus (Stasis Machine Gun)
  • Rinta
  • perintö
  • Luokan kohde

3 LOISTAIN

  • Defiance of Yasmin (kineettinen kiikarikivääri)
  • Smite of Merain (kineettinen pulssikivääri)
  • Rinta
  • Aseet

4 GOLGOROTH

  • Qullim's Terminus (Stasis Machine Gun)
  • Midha's Reckoning (Arc Fusion Rifle)
  • Zaouli's Bane (Solar Hand Cannon)
  • Kypärä
  • perintö

5 ORYXIN TYTTÄTÄ

  • Zaouli's Bane (Solar Hand Cannon)
  • Defiance of Yasmin (kineettinen kiikarikivääri)
  • Smite of Merain (kineettinen pulssikivääri)
  • Rinta
  • Aseet

6 ORYX, TAKEN KUNINGAS

  • Touch of Malice (eksoottinen kineettinen partiokivääri)
  • Kaikki legendaariset Kings Fall -panssarit
  • Kaikki legendaariset Kings Fall -aseet

Kuten näette,

Kings Fall ryöstöpöytäon täynnä monipuolisinta ja mielenkiintoisinta saaliista, mutta

Pahan kosketuserottuu varmasti joukosta. Valitettavasti, kuten ennenkin, tätä asetta ei voida saada tehtävän kautta. Se putoaa satunnaisesti Raidin lopussa ja vain kerran viikossa, mutta jokaiselle hahmollesi tehdään yritys. Itse aseella on seuraavat ainutlaatuiset edut:

  • Pahan kosketus – Lehden viimeinen kierros jakaa bonusvahinkoa, joka ammentaa käyttelijän elinvoimaa ja uudistaa sitten itsensä. Kolmen kohteen nopea kukistaminen palauttaa terveyden;
  • Ladattu Blightilla – Tarkkuuslyönnit tyhjentävät taistelijoiden elinvoimat ja lataavat pimeyden pallon. Paina [Vaihtoehtoinen asetoiminto] ja laukaise sitten laukaus, joka peittää taistelijat pimeydessä ja sokaisee heidät väliaikaisesti.

Yllättäen nämä edut ovat tehneet Touch of Malicesta yhden tehokkaimmista pääaseista. Charged with Blight x10:llä lisäät kaikkia Weapons of Sorrow -vaurioita 50 %, sokeuttaa ja myrkyttää kohteita noin 3 sekunniksi. Tämä koskee myös King's Fall -aseita. Jos onnistut tyrmäämään katalysaattorin, se antaa kiväärille Rapid Hit -edun, jolloin voit aktivoida tämän alt tulitilan nopeammin DPS:n lisäämiseksi. Sanotaanpa lyhyesti tämä King's Fall eksoottinen ei koskaan petä sinua.

Keskustelimme tärkeimmästä asiasta, ja nyt ehdotamme lentämistä Destiny 2 King's Fallin jälkeen paluu on erittäin merkittävä tapahtuma.

Avaaminen – Portaali

Lähes jokaisessa Destiny 2:n raidassa on aukko. Raid alkaa, kun ilmestyt portaalin sisäänkäynnin eteen, mutta se ilmestyy vasta, kun talletat 12 palloa 6 vihreään patsaan. Ensin sinun on jaettava palotiimi kolmeen kahden hengen ryhmään. Ensimmäinen joukkue menee vasemmalle, toinen oikealle ja kolmas jää keskelle. Sinun on määritettävä, kuka näyttää ja kantaa palloja ensimmäisessä ja toisessa joukkueessa. Toisen henkilön on raivattava viholliset ja tuhottava seinät. Kolmannen joukkueen on vain tuhottava seinät. Sinun täytyy kantaa ja tallettaa palloja patsaan lähes samaan aikaan. Sinun on toistettava se kuusi kertaa vain joka kerta, kun pallo on yhä kauempana. Sitten sinun täytyy tappaa pari vihollista, mennä portaaliin ja ottaa palkkiosi.

Mutta älä kiirehdi portaaliin! Portaalin alla tulee olemaan kolme symbolia jotka sinun on löydettävä ja ammuttava koko raidin ajan. Peli palkitsee sinut ja ystäväsi a bonus rintakehä tätä varten.

Avauksen jälkeen palojoukkueen on läpäistävä haastava mutta mielenkiintoinen hyppypulma kelluvilla laivoilla. Sen jälkeen kahden henkilön on seisottava kahdella lautasella esteen avaamiseksi. Samaan aikaan laivaan nousee neljä henkilöä, mutta voit avata ensimmäinen salainen arkku Juuri täällä. Joukkueesi täytyy hypätä aluksesta vasemmalla avatakseen piilotetun arkun seinää pitkin.

Ensimmäinen kohtaaminen – Toteemit

Ensimmäistä vaihetta varten sinun on jaettavakaksi kolmen hengen joukkuetta. Ensimmäinen joukkue on vasemmalla ja toinen oikealla. Näiden joukkueiden toimet ovat täsmälleen samat eivätkä törmää toistensa kanssa. Sinun tulee sopia etukäteen tiimikumppaneiden kanssa, kuka seuraa ketä. Esimerkkinä puhumme huoltajista, kuten ensimmäinen, toinen ja kolmas. Tapaaminen alkaa, kun ensimmäinen vartija ottaa senOtettu merkkija juoksee Totemiin. Koska jos et seiso sen alla vähään aikaan, tämä on pyyhintä. Buffin omaavan pelaajan tulee tappaa mahdollisimman monta vihollista saadakseenDeathsingerin voimaharrastaja. Tällä hetkellä yläreunan keskellä,velhotulee näkyviin ja TakenRitarija buff hänen kanssaan ilmestyy hänen kuolemansa jälkeen. Tämän harrastajan avulla voit varastaa tuotemerkin. Tämä on Second Guardianin tehtävä, ja hänen täytyy juosta buffin kanssa Totemiin, ja heti kun merkkiajastin on noin 2 sekuntia, hän varastaa sen, sitten First Guardian siirtyy keskilevylle tallettamaan pinot. Tällä hetkellä kolmas vartija tappaavelhojaRitari.

Näin ollen kaikki toistuu yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes200 Deathsingerin voimaon mukana. JoskusPysäyttämättömät mestaritkutevat keskellä, joten muista laittaa modeja niitä vastaan. Välittömästi avoimen käytävän jälkeen seuraava vaihe odottaa sinua.

Toinen kohtaaminen – Warpriest

EnsimmäinenKing's Fall Raid -pomo, jossa meidän on selviydyttävä tapaamisesta Oryxin puolustajan Warpriestin kanssa. Joukkue on jaettukolme kahden hengen ryhmääpelaajia ja miehittää lautaset areenalla pomon edessä. Kaikki alkaa yksinkertaisesta selvitysjoukosta, mutta jossain vaiheessa Knights and Wizards ilmestyy. Koko Fireteamin tehtävänä on löytää jokainen ja tappaa heidät, sillä vaihe ei jatku ilman sitä. Kun kaikki viholliset on tapettu, teksti "Glyfin lukusarja aloitettu” tulee näkyviin näytön vasempaan kulmaan. Kolmen pelaajan on valmistauduttava ja seisottava lautasten lähellä (ei vielä niillä).

Ensimmäinen keskellä oleva Guardian astuu levylle, ja hänen tehtävänsä on nimetä glyfi, joka alkoi hehkua. Esimerkiksi se jätetään, jotta se ei mene sekaisin. Keskisoitin poistuu lautaselta ja teksti "Glyph Sequence Started" tulee näkyviin. Seuraavaksi vasemmalla olevan pelaajan on seisottava lautaselleen ja nimettävä toinen merkki (sanotaanko oikea), mutta tällä kertaa pelaaja ei saa nousta siitä pois. Ja vastaavasti oikealla oleva pelaaja seisoo lautasella ja sanoo sitten seisomaan keskellä, koska mikään kuvioista ei hehku. Kolmas vartija, joka seisoo lautasella, saa buffin ja vahinkovaihe alkaa. "Initiaatin merkki”buff antaa hänen ja kaikkien lähellä olevien joukkuetoverien tehdä vahinkoa pomolle.

Lue nyt huolellisesti. Kun pelaaja tekee vahinkoa pomolle, hänen on löydettävä ritari, joka syntyy tuolloin. Hänen pitäisi tappaa hänet ja ottaa "Brand Cleaner"buff, antaa hänen varastaa"Initiaatin merkki”buff viime hetkellä pidentääksesi vahinkovaihetta. Tämän jälkeen toisen pelaajan tulee myös löytää ritari, tappaa ja saada häneltä buff ja sitten samalla tavalla viime hetkellä varastaa vahinkobuff jatkaakseen vaihetta vielä kerran. Heti kun vaurioihminen alkaa hiipua, koko tiimin tulee piiloutua yhden kuvion varjoon välttääkseen joukkokuolemia pomon käsissä. Selvittyään hänen tulisesta purkauksesta suojasi rikkoutuu, mikä tarkoittaa, että joukkueellasi on enää kaksi mahdollisuutta suojautua vauriovaiheen jälkeen.

Tämä on parasKing Fall Raid -strategiavoisimme järjestää tämän kohtaamisen. Käytä siis kaikkia esitettyjä mahdollisuuksia viisaasti, laita mahdollisimman monta tukialaluokkaa lisätäksesi vahinkoa, niin paloryhmäsi pystyy voittamaan Warpriestin kuoliaaksi.

Raid Chest #2

Löydät itsesi sisäänGolgorothin kellarikun törmäät portaaliin. Alle olemme jättäneet kartan, jossa näkyy punaisia ​​ympyröitä numeroineen. Joukkueesi on löydettävä levyt tältä kartalta vuorotellen, noustava niille ja pysyttävä niillä, kunnes viimeinen ja viides levy aktivoituvat. Tämän jälkeen sokkelon keskelle avautuu ovi, joka on merkitty sinisellä kartalla. Sieltä löydät arvokkaan arkun! Kartan tarkoitus ei lopu tähän. TämäKing's Fall labyrinttikartta näyttää kuinka paeta labyrintti; seuraa punaisia ​​raitoja, niin tiimisi on uloskäynnissä.

Kolmas kohtaaminen – Golgoroth

Suhteellisen yksinkertainen vaihe, mutta alkuperäisessä Destinyssä monet ihmiset juuttuivat tähän. Kun astut areenalle, sinä välittömästivalitakumpi teistäherättää pomon huomionitsellesi - kaksi huoltajaa riittää tähän. Kun oikeat ihmiset on valittu, heidän täytyy alkaa ampua palloa, joka sijaitsee areenan keskellä. Tämä toiminta johtaa taisteluun Golgorothin kanssa.

Puhdista areena pienistä häiritsevistä asioista, koska pomo ei heti astu aktiiviselle lavalle. Tietyn ajan kuluttua Golgoroth nousee seisomaan, ja huomiota herättävien pelaajien tulee alkaa ampua hänen selkäänsä ja tehdä niin paljon vahinkoa kuin mahdollista. saatuaan "Golgorothin katse”buff, heidän päätehtävänsä - selviytyä ja ampua niitä kohti lentäviä palloja, mutta siellä on muutakin. Heidän täytyy kääntää pomo DPS-tiimiä kohti ja juosta ensimmäisen luoPisarapallo, joka sijaitsee areenan vasemmassa alakulmassa. Tee tarpeeksi vahinkoa pisaralle, ja vauriovaihe alkaa. Samaan aikaan houkutusjoukkueen toinen pelaaja valmistautuu vahingoittamaan selkää ja korvaamaan ensimmäisen pelaajan"Golgorothin katse" kestää vain 20 sekuntia. Jos tämä vaikutus loppuu, vaihe päättyy ja tyhjennysosa alkaa uudelleen.

Sillä välin DPS-tiimin pitäisi päästä putoavan pisarapallon alle ja alkaa tehdä vahinkoa pomolle. Heti kun toisen joukkueen pelaaja huutaa, että hänen vaikutuksensa päättyy, heidän täytyy juosta seuraavaan pisaran luo muistaen rikkoa se.MUTTA OLE VAROVAINEN, koska yksi pelaajista voi saada tartunnanEpävakaa valo” debuff, joka heikentää paitsi häntä, myös hänen lähimpiä pelaajiaan. Siksi huoltajan, jolla on räjähtävä debuff viime sekunneissa, tulisi juosta pomon luo ja räjähtää hänen viereensä.

Muuten, jos pelasit ensimmäistä Destinyä ja tätä Raidia, saatat muistaa, että pomon takana on symboleilla varustettu toteemi. Se tappoi ennen kaikki huoneessa olleet kuuden huoltajan kuoltua peräkkäin, mutta nyt tämä mekaanikko on vaihtunut. Tällä kertaa kaikki riippuu häiriötiimistä. Kun he menettävät "Golgoroth's Gaze" -buffin, toteemi vilkkuu yhtä monta merkkiä kuin monta pisaraa ei käytetty vahinkovaiheessa. Jos heidän lukumääränsä ylittää kuusi kappaletta, tämä on pyyhintä joukkueelle. Käytä vain meidänKings Fall Raid -vinkkejäedellä, ja kaikki järjestyy.

Kuuden pisaran jälkeen näyttöön tulee tieto, että Golgoroth on väsynyt ja DPS-vaihe päättyy. Aloitat huoneen siivoamisen uudelleen, mikä auttaa löytämään ammuksia, ja heti kun pomo nousee ylös, toista yllä olevat vaiheet, kunnes paloryhmäsi tappaa hänet.

Palapeli- ja raidarkku #3

Golgorothin voittamisen jälkeen sinun täytyy käydä läpi yksinkertaiset tasotehtävät. Yhdessä vaiheessa oikealla puolella seisoo valtava pilari, jonka sivuilla on alustat. Hyppää sisään ja pyydä haamu näyttämään sinulle uusia alustoja. Toista, kunnes saavutat oven, jonka jälkeen on arkku ryöstöllä. Yleensä saamme Kings Fall -panssarin kaikista arkuista, mutta ehkä RNG siunaa sinua hienoilla aseilla.

Lopun hyppypalapelin ajan pelaajan on seisottava laatoilla luodakseen alustat ennen ja jälkeen niitä, jotta pelaajat voivat hypätä. Hyppäät joukkuetoverisi kanssa lautaselle edessäsi varmistaaksesi, että kaikki pääsevät ylittävän huoneen.

Neljäs kohtaaminen – Oryxin tyttäret

Tässä osiossa jokaisen on otettava rooli. Edessäsi näet neljä lautasta – yksi per henkilö. Vaihe alkaa kuolemallaRitariseisoo lautasella, jolloin kahden minuutin ajastin alkaa. Pelaajan, joka on vastuussa tästä levystä, on tapettava hänet ja seisottava sen päällä, ja hän voi nähdä, millä toisella lautasella toisen pelaajan tulisi seisoa. Tällä hetkellä pelaajasta tulee satunnainen pelaajarevitty(Otettu haamu). Hänen tavoitteenaan on juosta esiin tulevien laattojen poikki, saavuttaa tavoitemerkki ilmassa ja tarttua siihen. Kun viesti "Pala Blightguardista löytyy" tulee näkyviin, pelaajien on hypättävä pois alustoilta. Mutta mitä tehdä, jos halutusta alustasta vastaava pelaaja repeytyy? Sitä varten on kaksi jäljellä olevaa pelaajaa. Yhden heistä on seisottava lavalla, jolla tämä henkilö miehitti.

Kolmannella kerralla sinun on otettava objektiivimerkki sen sijaan, että olisit vain vuorovaikutuksessa sen kanssa ja lentää jonkun tyttären luo, joka ampuu sinua. Hänen kilpensä katoaa ja vahinkovaihe alkaa. Tällä hetkellä pelaaja, joka otti kilven tyttäreltä, saa sen, ja hänen on seisottava liittolaistensa vieressä, koska kahden minuutin ajastimen päätyttyä tulee salama, joka tappaa kaikki kilven takana olevat. Jos tytärtä ei tapettu, toista samat vaiheet. Kuitenkin, jos tapat tyttären, sinun täytyy tappaa toinen seuraavalla kerralla, tai olet kuollut.

Final Encounter – Oryx, The Taken King

Lopuksi on aika viimeiselle pomolle – Oryxille! Alussa sinun täytyy tappaaneljä Taken Knightiajotka syntyvät lautasille. Tämä kohtaaminen käyttää samaa mekaniikkaa, joka liittyy levyihin; sen sijaan, että tappaisi Knightin, Oryx osuu lautaselle, jolla sinun on seisottava. Kun joku tulee aOtettu haamuja hyppää näkymättömille tasoille kiivetäkseen objektiiviin,neljä Ogreakutee jokaisen neljän levyn lähellä. Heidän kuolemansa paikalle ilmestyy Taken-sfääri, jolleKnightstulee menemään. Heidät on tapettava ennen kuin he pääsevät palloille. Sinun on myös hypättävä tasoille kolme kertaa ja nostettava buff kolmannella kerralla, mutta tällä kertaa sinun on nostettavakilpi Oryx-alukselta. Jos yhtäkkiä teet sen liian kauan - pyyhit.

Tästä alkavat suurimmat erot edelliseen vaiheeseen verrattuna. Heti kun viesti "Oryx kutsuu pimeyttä” tulee näkyviin, neljä pelaajaa seisoo välittömästi Taken-sfäärissä ja odottaa viestiä "*Pelaajan nimi* on räjäyttänyt vioittuneen valon". Sen jälkeen kaikki juoksevat huoltajan luo kilven kanssa selviytyäkseen, ja DPS-vaihe alkaa. Sen valmistumisen jälkeen on toinen kahdesta mekaniikasta:

  • A sininen kupoli ilmestyy areenan etupuolelle, ja Oryx teleporttaa satunnaisia ​​ihmisiä sen sisään yksitellen. Sinun tulee tappaa siinä oleva Oryxin varjo mahdollisimman nopeasti, koska jos kaikki kuusi ihmistä teleporttaisiin, kuolisit kaikki.
  • Oryx tulee lentää pois areenalta, ja räjähdyksiä syntyy kaikkien pelaajien takana. Välttääksesi ne, sinun täytyy juosta. Lautasille sidotut pelaajat juoksevat heidän ympärillään, kun taas kaksi muuta juoksevat haluamallaan tavalla. Tärkeintä ei ole olla tekemisissä pelaajien kanssa.

Toista tässä vaiheessa kaikki mitä teit ennen, kunnes saavutat lopullisen seisoman.

Final Standin aikana Oryx siirtyy areenan keskelle, ja kaksi Ogrea syntyy areenan vasemmalle ja oikealle puolelle. Sinun täytyy tappaa heidät nopeasti, ja molempien pelaajien on seisottava Taken-sfäärissä heti, kun "Oryx kutsuu pimeyttä" ilmestyy. Tällä hetkellä Guardiansin pitäisi jo ampua Oryxia kohti. Jos et onnistuisi tappamaan Oryxia Final Standin aikana – pyyhit.

Loppusanat

Onnittelut. Jos olet päässyt tämän Kings Fall -katsauksen loppuun, olet selvästi suorittanut raidan ja pidät nyt hauskaa ystäviesi kanssa! Ehkä olet ollut se onnekas, joka saa eksoottisen aseen Touch of Malice, ja jos on, niin ainakin aplodit. Muista kertoa Destiny 2:n ystävillesi tästä uudesta Raid-oppaasta ja katso Steam-profiilistamme lisää oppaita erilaisista peleistä!

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten Destiny 2 opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut WowVendor. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Destiny 2 - King's Fall Raid -opas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 6155

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.